Η διαφημιστική προβολή της επιχείρησης σας είναι απαραίτητο κομμάτι της προώθησης της. Ίσως και το βασικότερο μιας και αυτό έρχεται σε πρώτη επαφή με τον ενδιαφερόμενο.

Πληθώρα κατασκευών και επιλογών, η εμπειρία μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε το είδος ανάλογα με τις ανάγκες σας, το budget και το χρόνο υλοποίησης τους.

Η Εταιρεία BOZ signs ιδρύθηκε το 1976 από τον Αναστάσιο Μποζιονέλο, αφού πρώτα είχε εργαστεί στα μεγαλύτερα τότε εργαστήρια και δίπλα σε καταξιομένους «μαστόρους», κατέκτησε την τέχνη της επιγραφής.Μέλος του Σωματείου Εργολάβων Κατασκευαστών Ηλεκτρολόγων Φωτεινών Επιγραφών, όλα αυτά τα χρόνια εργάστηκε με όλα τα μέσα και εργαλεία δημιουργίας μιας και οι επιγραφές αποτελούσαν αποκλειστικά χειροποίητο προϊόν ενώ παράλληλα μύησε και στην τέχνη της επιγραφής τον γιο του Παναγιώτη Μποζιονέλο σημερινό ιδιοκτήτη της εταιρίας.

Με τη έλευση της ψηφιακής τεχνολογίας επένδυσαν σε σύγχρονο εξοπλισμό, ανανεώνοντας συνεχώς μέχρι και σήμερα μηχανολογικό και ψηφιακό εξοπλισμό έτσι ώστε να παρέχουν με τα πιο σύγχρονα μέσα τις υπηρεσίες τους.

Η εταιρεία δημιουργήθηκε με μοναδικό όραμα ότι η κατασκευή επιγραφών δεν πρέπει να δηλώνει απλά ένα όνομα, αλλά να δημιουργεί μια ταυτότητα μοναδική. Η εταιρεία μας σήμερα παράγει προϊόντα σήμανσης εσωτερικού, εξωτερικού χώρου και ολοκληρωμένες λύσεις διαφήμισης.
Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή επιγραφών με τεχνολογία LED και LED matrix.

Χαμηλές καταναλώσεις, υψηλές ενεργειακές αποδόσεις, υψηλές φωτεινότητες, 12v & 24V, 40.000 ώρες ζωής.

Line

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας.